Chlamydia

farmacie-online-chlamydia

Infectia cu Chlamydia este cea mai frecventa maladie bacteriana transmisibila pe cale sexuala. Epidemiologii considera ca este de 2 ori mai frecventa decat gonoreea, de 6 ori mai frecventa decat herpesul genital si de 30 de ori mai frecventa decat sifilisul.

Vestea cea buna este ca infectia cu Chlamydia este usor vindecabila printr-un tratament cu antibiotice. Vestea cea rea este ca 80% dintre femeile ce contacteaza boala nu stiu ca sunt infectate pana cand nu fac complicatii grave, precum afectiunea inflamatorie pelviana, ce afecteaza multe femei pe an si poate avea ca rezultat sterilitatea. Barbatii infectati cu Chlamydia pot face si ei epididimita, o inflamatie a conductelor scrotale, ce poate de asemenea conduce la sterilitate.

La barbati infectia cu Chlamydia se face recunoscuta printr-o secretie peniana alb-galbuie, necesitatea frecventa de a urina sau o senzatie de arsura la mictiune si roseata la varful penisului.
La femei, infectarea cu aceasta infectie se poate manifesta printr-un usor disconfort, pe care il puteti lua drept vaginita sau crampe menstruale.

Farmacia online Pharma va recomanda Cat’s Claw un produs deosebit de eficient asupra afectiunilor cronice osteoarticulare, are efecte antitumorale, imunomodulatoare. Iar pentru prevenire noi va recomandam si o gama larga de prezervative, pentru cei care vor să fie absolut siguri.

Infectia cu Chlamydia este provocata de Chlamydia trachomatis, un microorganism ce poseda atat caracteristicile unui virus, cat si pe cele ale unei bacterii. Boala este transmisa prin contact sexual vaginal sau anal, iar daca va atingeti ochii cu o mana contaminata puteti face si conjunctivita.

Pentru a evita contaminarea cu Chlamydia folositi prezervativul. Femeile ai caror parteneri sexuali au simptome ale infectiei cu Chlamydia trebuie sa-si faca si ele testul.

In orice boala infectioasa genitala, este util sa va curatati organismul si sa-i stimulati capacitatea de a combate infectia. Pe langa antibioticele prescrise de medicul dumneavoastra, puteti lua in considerare o perioada de post de 1 -3 zile. Asigurati-va sa cereti sfatul medicului dumneavoastra inainte de a incepe un posl. Sucurile ce pot ajuta la eliminarea toxinelor din organismul dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>